Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 4 januari 2020

Vacature Penningmeester en Algemeen Bestuurslid

Het deelafdelingsbestuur is op zoek naar twee nieuwe leden om het bestuur compleet te maken! Allereerst zoeken we een nieuwe penningmeester.  De hoofdtaken van de functie zijn het opstellen van de begroting en jaarrekening, het beheren van de rekening en het bewaken van de financiële positie van de deelafdeling. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het uitvoeren van andere projecten.

Daarnaast zoeken we ook een Algemeen bestuurslid. De taken voor deze functie zijn zeer divers en voor een groot deel mag je dit zelf invullen. We zoeken iemand met creatieve ideeën. Ben jij minder creatief? Algemene ondersteuning van het bestuur is ook gewenst.

Bij interesse of vragen kan contact opgenomen met de secretaris (Kyllian van der Put) via secretaris@d66amsterdamnieuwwest.nl of via 06-51251992. Aanmelden is mogelijk tot zaterdag 18 januari.