Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 1 december 2019

Jeugdcriminaliteit in Nieuw-West

In Amsterdam Nieuw-West is een hoger percentage jongeren betrokken bij criminele activiteiten dan in de rest van de stad. Dit is natuurlijk zonde, met nog een heel leven voor je.

Pakhuis De Zwijger en D66 Amsterdam Nieuw-West nodigen u dan ook graag uit om maandag 16 december hierover in gesprek te gaan in New Metropolis, wat de start moet zijn van een aantal informatieve avonden over thema’s uit ons stadsdeel. Op deze avond wordt jeugdcriminaliteit vanuit verschillende perspectieven belicht. Zo zal een ervaringsdeskundige aan het woord komen die nu weer op het rechte pad is. Hoe kunnen wij als gemeenschap voorkomen dat jongeren hun eigen glazen ingooien?

De eerste spreker zal Martine Bults zijn, criminoloog en adviseur Top 075-aanpak, tevens bestuurslid namens D66 Amsterdam Zuid. De avond start om 18:30 uur met hapjes en duurt tot ongeveer 20:30 uur. Het adres van New Metropolis is Burgemeester Rendorpstraat 1-3 en de toegang is gratis. Meer info kunt u hier vinden.

We hopen u allen de 16de te mogen begroeten!