Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 20 januari 2018

De kandidatenlijst voor de stadsdeelcommissie is bekend

De verkiezing voor de kandidaten voor de stadsdeelcommissie vanuit de gebieden in ons stadsdeel is afgerond. Met trots maken we hierbij onze kandidatenlijst bekend!  Per gebied hebben de volgende personen zich kandidaat gesteld voor de standsdeeladviescommissie:

Osdorp                                                      
1. Jordi Beckman
2. Kyllian van der Put
3. Omar el Bouakili
4. Arif Çolakkadioğlu

De Aker, Sloten en Nieuw Sloten
1. Ilkay Kizil
2. Ronald Mauer
3. Nazmi Turkkol

Geuzenveld, Slotermeer en Sloterdijken
1. Asir Pinarbasi
2. Marijn Makker

Slotervaart
1. Hilde van Stelten
2. Nienke Jansen
3. Jeroen Mirck

Wilt u meer over onze kandidaten te weten komen? Dan kunt u een kijkje nemen in onze uitgebreide kandidatenlijst waar al onze toppers ook iets meer over zichzelf vertellen. Bent u niet alleen nieuwsgierig naar de kandidaten, maar wilt u meer weten over de verkiezingen voor de stadsdeelcommissies dan kunt u meer informatie vinden via de volgende link.

Onze kandidaten voor de stadsdeelcommissie in Nieuw-West zullen de komende weken samen met de kandidaten voor de gemeenteraad en vele vrijwilligers campagne voeren door heel Nieuw-West. Kom gerust even kennis maken als u ons op straat tegen komt!

De vier gebieden van Nieuw-West: